Koolmezen

Vogelexcursie Dongevallei

&

Vogels in de Reeshof

Vogelexcursie Dongevallei

Op zaterdag 30 september organiseert Vebego Groen (de partij die het openbaar groen in de Reeshof onderhoudt) een vogelexcursie in de Dongevallei.

We verzamelen om 14:00u bij de ingang van de Dongevallei aan de Mariaradevonder . Samen met een enthousiaste vogelaar gaan we op pad, om de verschillende vogels van het gebied te leren kennen. Onze collega helpt je met het spotten van vogels en kan je alles vertellen over de verschillende soorten. Maximaal 20 deelnemers, dus meld je op tijd aan! De excursie is gratis en vooral geschikt voor (jong)volwassen.

Ga je mee op vogelavontuur?
Datum: Zaterdag 30 September 2023
Tijdstip: van 14:00u tot 16:00u
Locatie: Ingang Dongevallei, aan de Mariaradevonder via Roodeschoolstraat Tilburg
Deelname: Gratis
Advies: Neem je verrekijker mee en doe goede waterdichte schoenen aan

Vogels in de Reeshof

Ben jij ook zo benieuwd welke vogels voorkomen in de Reeshof? Op zaterdag 30 september organiseert Vebego Groen een leuke en leerzame bijeenkomst over vogels. Vanaf 14:00u is iedereen welkom bij Kinderboerderij ’t Valleike. Kom met uw (klein)kinderen en leer van alles over de vogels in de wijk. Kinderen kunnen met herkenningskaarten op pad, vogeltekeningen inkleuren, door een verrekijker kijken en zien en ervaren wat vogels nodig hebben voor eten, drinken, beschutting en nestgelegenheid. De bijeenkomst is gratis en geschikt voor alle leeftijden. Aanmelden is niet nodig.

Laat jij jezelf en je (klein) kinderen informeren en inspireren?
Datum: Zaterdag 30 September 2023
Tijdstip: Van 14:00u tot 16:00u
Locatie: Kinderboerderij ‘t Valleike, Scharwoudestraat 30, 5035LN Tilburg
Deelname: Gratis
Advies: Neem je verrekijker mee (klein)kinderen mee

Meld jij je aan?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Recent nieuws